Juhannuksena ei saunotaTågiksessa on täysi tohina päällä. Päivitämme tähän juttuun saunan vaiheita sitä mukaa, kun saamme Tågiksesta terveisiä. Juhannussaunaa odotellessa!

20.6. Torstai
Sauna ei valmistunut juhannukseksi tavoitteista huolimatta. Deadline kesäkuun loppuun mennessä. Sirpalesaaressa on sauna kuumana eli tervetuloa löylyihin!

13.6. Torstai
Homma etenee hyvin, runko on melkein kasattu. Sää oli alkuviikosta meitä vastaan ja päästin vasta tiistaina aloittamaan runkokasausta. Pinkat oli sekapakattu eli tiistaina aikaa meni järjestämiseen.

4.6. Päivä yksi – videoterveiset22.5. Tilanne juuri nyt: 

  • huolimatta manner-Suomen tukalasta tilanteesta rakennusalalla, saaristorakentajat ovat ylityöllistettyjä, osa on tarjonnut meille palveluja syksyllä, lomakauden jälkeen, eräs ensi kesänä, jos sopimus tehdään nyt.
  • tarjoajista on valittu urakoitsija, Emmahus Oy, joka pääsee aloittamaan työt heti, kun sopimus on tehty. Heidän edustaja on käynyt paikan päällä ja arvioinut työmaan ja aikataulu sopii tavoitteisiimme, ”Juhannukseksi saunaan”.
  • saunapaketti osineen on Vuosaaressa T&T Merityön alueella, Ruukin peltikatto tikkaineen ja varusteineen tulee Vuosaareen 3.6, jonka jälkeen koko toimitus kuljetetaan Tågikseen.
  • urakoitsija aloittanee lisäpilarien (joita piirustuksissa on) valut aiemmin.
  • kun urakoitsija on kokenut rakentaja, voitaneen luottaa laatuun ja jos jotain menisi pieleen, on reklamaatiolla enemmän katetta