Koulutukset kevät 2024

Uuteen kauteen voi luontevasti valmistautua erilaisten koulutusten parissa! Tarjolla on SPS:n sinulle kustantamat SPV:n katsastajan perus- ja täydennyskurssit sekä veneilykouluttajan kurssit. Olisi ilo saada seuraan lisää innokkaita katsastajia ja veneilykouluttajia! Lisäksi Kaivopuiston merikoulut järjestävät veneilijäkurssin, jossa myös SPS on vahvasti mukana. Ilmoittaudu rohkeasti kursseille!

KATSASTAJAKOULUTUKSET

Katsastajana teet arvokasta työtä veneilyturvallisuuden ja seurasi jäsenten hyväksi. Katsastajana opit veneistä ja tutustut niiden omistajiin.
SPS kustantaa koulutukset sinulle. Ilmoitathan osallistumisestasi hallitukselle.

Peruskoulutukset
27.-28.1. Turku 
10.-11.2. Helsinki
10.-11.2. Helsinki (på svenska)
2.-3.3. Helsinki
9.-10.3. Maarianhamina (på svenska)
23.-24.3. Oulu

Täydennyskurssit
2.3. Helsinki
2.3. Helsinki (på svenska)
19.3.-20.3. Teams

VENEILYKOULUTTAJA

Veneilykouluttajana voit järjestää seurassasi tutkintoihin johtavia koulutuksia ja kirjoittaa niistä annettavia todistuksia esimerkiksi Kansainvälistä huviveneenkuljettajankirjaa varten. Koulutukset ovat erinomainen tapa hankkia uusia jäseniä ja palkitsevaa yhdessä oppimista seuran kokeneemmille veneilijöille.
SPS kustantaa koulutukset sinulle. Ilmoitathan osallistumisestasi hallitukselle.

VENEILIJÄKURSSI

Veneilijäkurssin tavoitteena on oppia toimimaan oman moottori- tai purjeveneen päällikkönä, käyttämään merikarttaa ja elektronisia navigointilaitteita maisemanavigoinnissa ja veneillä turvallisesti Suomen sisä- ja rannikkovesillä suotuisissa olosuhteissa.

Maanantai 22.1.2024 klo 18:00 – maanantai 4.3.2024 klo 21:00
Kurssimaksu 60,00 €

Koulutuksen järjestää ”Kaivopuiston merikoulut” eli Merenkävijät (M), Suomalainen pursiseura (SPS) ja Helsingfor segelsällskap (HSS) yhdessä.